Aroks Crop - энергия развития!
Средства защиты растений, Удобрения, Профессиональные субстраты, продукция для выращивания растений

СЕМІНАР RIVNE PEAT 2018

19.12.2018 компанія Aroks Crop у місті Рівному провела міжнародний семінар по професійним субстратам та добривам пролонгованої дії. Метою заходу булао зібрати представників заводів- виробників та людей що займаються реалізацією та використовують торф'яну продукцію та добрива пролонгованої дії у своїх агро- бізнесах з ціллю познайомитись, отримати відповіді та рекомендації щодо продукції та для покращення співпраці у майбутньому.
На нашій зустрічі зібралися ряд закордонних гостей: Mikskaar (Естонія), Plantacote ( Нідерланди), Jiffy (Німеччина), та партнерів з різних куточків України. Це компанії в першу чергу оптові дистрибюційні, овочівники, тепличники, розсадники, садові центри, ландшафтні центри, квіткарі, лісові господарства.
Всі присутні мали змогу отримати інформацію по продуктам та принципами їх роботи безпосередньо від європейських виробників, познайомитись з структурою компанії Aroks Crop, її керівництвом, відвідати дві виробничі бази по виробництву та переробці субстратів, засобів захисту рослин та добрив: Rich Land та Агрохімпак.

Колектив компанії щиро вдячний всім присутнім. Дане свято відбулося завдяки нашим партнерам, з якими ми будемо рости та розвиватися. Дякуємо всім за чудову атмосферу та позитивні емоції !

Назад